Hero image

Adam's barberare "Drop in"

+46 73 575 09 57
Folkungagatan 83, 116 22 Stockholm Sweden
Open Today: 10:00 AM - 06:00 PM

Quick Facts About Adam's barberare "Drop in"

Adam's barberare "Drop in" är en premium herrfrisörsalong belägen på Folkungagatan 83 i hjärtat av Stockholm, Sverige. Med en varm och inbjudande atmosfär, unika barberartjänster och en passionerad personal, är Adam's barberare "Drop in" stället att besöka för den moderna mannen som söker en professionell och stilsäker herrklippning.
Salongen är centralt belägen i det trendiga området Södermalm i Stockholm och är lättillgänglig för såväl stadens invånare som besökare. Med sin diskreta men ändå karakteristiska skyltning är Adam's barberare "Drop in" utmärkande och lätt att hitta. Salongen erbjuder också praktiska parkeringsmöjligheter i närheten och är väl kommunicerad med kollektivtrafik.
Väl inne i Adam's barberare "Drop in" möts du av en avkopplande atmosfär och en modern inredning som blandar klassiska och samtida stilelement. Salongen är omsorgsfullt utformad för att erbjuda en avskildhet och personlig upplevelse för varje kund. Detta är en plats där män kan koppla av, njuta och bli ompysslade samtidigt som de får den perfekta frisyren.
Det som verkligen särskiljer Adam's barberare "Drop in" är den professionella personalen som brinner för sitt arbete. Varje barberare är utbildad och erfaren inom sitt yrke och har en djup förståelse för olika hårtyper, klippningar och stilar. De är kunniga och skickliga på att rådgiva och guida sina kunder genom olika alternativ för att hitta den perfekta frisyren som passar deras individuella stil och personlighet.
Adam's barberare "Drop in" erbjuder ett brett utbud av tjänster för att tillgodose varje mans klippningsbehov. Här kan du få allt från en klassisk herrklippning till moderna och trendiga frisyrer. Salongen erbjuder även skäggtrimning, rakning och andra groomingtjänster för att ge den där extra touchen av stil och elegans. Oavsett om du behöver en snygg look för vardagen, en formell frisyr för ett speciellt tillfälle eller bara en skäggtrimning för att underhålla din look, kan Adam's barberare "Drop in" ge dig den perfekta behandlingen.
Vid ett besök på Adam's barberare "Drop in" får du inte bara en utmärkt klippning utan också en förstklassig service. Personalen är vänlig, professionell och dedikerad till att ge sina kunder en trevlig och minnesvärd upplevelse. De lyssnar noggrant på dina önskemål och ger dig råd och tips baserat på deras yrkeskunskap och erfarenhet. Salongen är också utrustad med moderna bekvämligheter för att göra ditt besök så avkopplande och bekvämt som möjligt.
För att göra din upplevelse ännu smidigare erbjuder Adam's barberare "Drop in" självklart en drop-in service. Det innebär att du kan komma in i salongen när det passar för dig och få den klippning eller behandling du behöver utan att behöva boka i förväg. Detta är perfekt för den upptagna mannen eller för den som behöver en omedelbar makeover inför ett viktigt möte eller en speciell händelse.
Adam's barberare "Drop in" är inte bara en frisörsalong, det är också en plats där män kan koppla av, få en frisyr som får dem att känna sig självsäkra och njuta av en elegant groomingupplevelse. Det är en plats där stil, passion och skicklighet förenas för att skapa en unik och minnesvärd upplevelse för varje kund. Oavsett om du är en lokal stockholmare eller en besökare i staden, är Adam's barberare "Drop in" platsen att besöka för att få den ultimata herrfrisyren i ett lyxigt och avkopplande sammanhang.


Best TL Reviews

Väldigt trevlig personal och den bästa klippningen jag fått på länge, rekommenderar starkt. Ett annat plus var att de verkligen lyssnade på vad man sa!
Super trevlig, jag blir alltid mer än nöjd och han jobbade till och med över för att klippa mig. vad mer behövs?
250 kr för klippning, HELT OK! Inte de vassaste i stan men för bra för pengarna, och de är snabba.
very bad experience, look at the pictures its a bad joke. 100% doesnt recommend bald old guy. With one rye he was watching football
I went to cut my hair there today. My friends and I are well satisfied. I can strongly recommend You, to get a haircut there. And a thanks to the Barber, for a fresh new cut!
Jag var och klippte mig där i dag. Mina kompisar och jag blevo mycket nöjda. Jag kan starkt rekommendera Er, att klippa Er där. Och ett tack till Barberaren, för en fräsch hårfrisyr!
Snabbt, enkelt, billigt och framförallt bra. Alltid varit nöjd med resultatet och ännu nöjdare med hur snabbt och billigt det var. Perfekt för alla oss som bara vill "ha det överstökat".
Great barber, no wait and excellent haircut. Even in english the hairdresser understand what you really want. Not expensive for a good result and hairdressers are fast without being unprofessional
Snabb och bra service till sjyssta priser. Inga väntetider

Place Pictures

Resim
Küçük Resim 1 Küçük Resim 1 Küçük Resim 1 Küçük Resim 1 Küçük Resim 1 Küçük Resim 1 Küçük Resim 1 Küçük Resim 1

Adam's barberare "Drop in" Info

Amenities

Health and safety
  • Staff get temperature checks
  • Staff required to disinfect surfaces between visits
Accessibility
Amenities
  • Gender-neutral toilets
  • Toilets
  • Wi-Fi
Crowd
  • LGBTQ+ friendly
Payments
  • Credit cards

Today

Opening Hours

Tuesday 10:00 AM - 07:00 PM
Wednesday 10:00 AM - 07:00 PM
Thursday 10:00 AM - 07:00 PM
Friday 10:00 AM - 07:00 PM
Saturday 10:00 AM - 06:00 PM
Sunday Closed
Monday 10:00 AM - 07:00 PM

How to go there

Location