Hero image

Södra Sax

+46 76 555 81 25
Södra Vägen 89, 412 63 Göteborg Sweden
Open Today: 10:00 AM - 07:00 PM

Quick Facts About Södra Sax

Södra Sax - En Idyllisk Oas i Göteborg
Södra Sax, beläget vid Södra Vägen 89 i Göteborg, Sweden, är en plats som genomsyras av charm, skönhet och historia. Det är en idyllisk oas där besökare kan fly vardagens stress och uppleva lugnet och skönheten i den omgivande naturen. Med sitt läge intill Göteborgs stadskärna och närheten till så många attraktioner och bekvämligheter, är Södra Sax en idealisk plats för alla som söker en paus från vardagen och en chans att återansluta sig till naturen.
Södra Sax har en rik historia som går tillbaka flera hundra år. Platsen var tidigare en bondgård och har sedan dess blivit en populär destination för lokalbefolkningen och turister. Den gamla byggnaden har renoverats för att behålla sin autentiska charm och har vackert bevarat sina ursprungliga arkitektoniska drag. Det är svårt att inte bli förtrollad av den viktorianska stilen med sina vackra trädetaljer och fönster som låter solskenet filtreras in i rummen.
När man kommer fram till Södra Sax blir man omedelbart omfamnad av en känsla av lugn och ro. Den stora trädgården är välskött och erbjuder en mängd olika platser att koppla av på. Man kan sitta under ett träd och njuta av fågelsången, eller ta en promenad längs de slingrande stigarna och insupa den friska luften. Oavsett vilken aktivitet man väljer kommer man garanterat att känna sig närmare naturen och få en chans att slappna av och ladda batterierna.
Förutom den underbara utomhusmiljön har Södra Sax också en rad bekvämligheter att erbjuda. De olika rummen är omsorgsfullt inredda för att ge en hemtrevlig och mysig känsla. Stilen är en perfekt blandning av modernt och rustikt, vilket gör att man omedelbart känner sig som hemma. Varje rum är utrustat med moderna faciliteter och bekvämligheter för att ge besökarna en bekväm och lyxig vistelse.
Trots att Södra Sax ligger avskilt från stadens brus och larm, är det ändå lätt att ta sig till de närliggande attraktionerna. Göteborgs stadskärna ligger bara en kort bilresa bort och erbjuder en mängd olika restauranger, butiker och sevärdheter. Här kan man utforska stadens rika kulturarv, besöka konstmuseer eller bara njuta av en avkopplande båttur längs kanalerna.
För de som älskar naturen finns det också gott om möjligheter att utforska de omgivande landskapen. Nära Södra Sax hittar man Skärgården och dess vackra öar, perfekt för en dagsutflykt eller kanske till och med en övernattning. Den fantastiska skönheten i den svenska naturen är verkligen något som måste upplevas!
För de som är ute efter lite mer äventyr och adrenalin finns det också möjligheter att prova på aktiviteter som vandring, cykling eller kanske till och med paddling längs en av Göteborgs många vackra sjöar. Med Södra Sax som bas, finns det ingen brist på spännande upplevelser och äventyr att upptäcka.
Så oavsett om du är ute efter en avkopplande helg, en romantisk getaway eller en spännande utflykt, kommer Södra Sax inte göra dig besviken. Med sin charm, utsökta stil och närhet till både natur och stad, är detta verkligen en plats som har något att erbjuda alla. Släpp taget om vardagens stress och ta chansen att uppleva denna idylliska oas i Göteborg. Södra Sax väntar på dig!


Best TL Reviews

Besste Friseur in ganz Schweden und Europa
Amazing place to go to. They cut your hair perfectly as you wish for only 160 kr. I recommend everyone to go there.
Bra frisör som kipper till låga priser!
Första gången jag var här, har inte så höga krav, ville bara ha det kort runt om. Fick en yngre frisör och han gjorde ett mycket bra jobb!
Jag blev då nöjd.
Good and fast haircut and cheap prices. I recommend it
Nogsamt, prydligt, fåordigt och billigt. Allt en man kan önska sig
Troligen stans bästa herrfrisör. Frisörerna är väldigt duktiga och noggranna. Dessutom oslagbart pris.
Omar is a great person to deal with. He is very talented guy. Hassan too is very creative. You just have to adjust your time.
No queue, fast, good service, good price.

Södra Sax Info

Amenities

Today

Opening Hours

Tuesday 10:00 AM - 07:00 PM
Wednesday 10:00 AM - 07:00 PM
Thursday 10:00 AM - 07:00 PM
Friday 10:00 AM - 07:00 PM
Saturday 10:00 AM - 04:00 PM
Sunday Closed
Monday 10:00 AM - 07:00 PM

How to go there

Location