Hero image

Kapsalon Salam

+31 72 512 4582
Vondelstraat 721814 AC Alkmaar Netherlands
Open Today: 08:45 AM - 06:00 PM

Quick Facts About Kapsalon Salam

Kapsalon Salam-plaats heeft verschillende sterke punten op basis van de gegeven opmerkingen. Ten eerste wordt de kapper consequent beschreven als fantastisch, goed en strak kappend, met goede tips en advies. Deze kapper is in staat om mee te denken met de klanten en hen te voorzien van de gewenste resultaten. Dit toont aan dat de kapper over de nodige ervaring en vaardigheden beschikt om te voldoen aan de verwachtingen van de klanten.
Een ander sterk punt van Kapsalon Salam-plaats is de relaxte sfeer die door meerdere klanten wordt benadrukt. Het wordt beschreven alsof je even een momentje in Turkije zit, wat impliceert dat de sfeer en het gevoel van de kapper positief wordt ervaren. Dit kan een belangrijke factor zijn bij het kiezen van een kapper, omdat klanten graag ergens willen ontspannen terwijl ze worden geknipt.
Daarnaast wordt het vriendelijke personeel meerdere keren genoemd als een sterke eigenschap van de kapper. Klanten voelen zich welkom en gewaardeerd door het personeel, wat bijdraagt aan een positieve ervaring. Het vriendelijke personeel kan ook bijdragen aan het comfortniveau van klanten, vooral degenen die mogelijk nerveus zijn voor een knipbeurt.
Kapsalon Salam-plaats wordt ook geprezen vanwege hun veelzijdigheid. Er wordt vermeld dat ze naast knippen ook wenkbrauwen voor zowel mannen als vrouwen kunnen verzorgen. Dit laat zien dat het bedrijf in staat is om meerdere diensten aan te bieden, waardoor ze een bredere klantenkring kunnen aanspreken en klanten van verschillende behoeften kunnen bedienen.
Een ander positief aspect van Kapsalon Salam-plaats is de snelle service. Klanten worden meteen geholpen, zelfs als ze toevallig binnenlopen. Dit kan een aantrekkelijke eigenschap zijn voor mensen die niet lang willen wachten of spontaan besluiten om langs te komen voor een knipbeurt.
Daarnaast doen positieve reacties, zoals "kom zeker terug" en "al 15 jaar een klant, al 15 jaar tevreden", vermoeden dat Kapsalon Salam-plaats een aantal trouwe klanten heeft. Dit suggereert dat de kapper in staat is om consistent goede resultaten te leveren en klanten te behouden.
Een ander sterk punt dat kan worden afgeleid uit de opmerkingen is dat Kapsalon Salam-plaats bekend staat als een betrouwbare en professionele kapper. Klanten beschrijven de kapper als netjes, schoon en vaardig, en benadrukken ook dat de prijzen goed zijn. Dit suggereert dat de kapper waarde hecht aan hygiëne en professionaliteit, wat belangrijk is bij het aantrekken van klanten.
Naast de sterke punten, kunnen er ook enkele zwakke punten zijn, hoewel deze niet expliciet worden genoemd in de gegeven opmerkingen. Een mogelijke zwakte kan liggen in het gebrek aan negatieve opmerkingen, waardoor het moeilijk is om andere kanten van de kapper te beoordelen, zoals de wachttijd of mogelijke verbeterpunten.
In het algemeen lijkt Kapsalon Salam-plaats echter een positieve kapperszaak te zijn, met sterke punten zoals vaardigheid, vriendelijkheid, veelzijdigheid, snelle service, trouwe klanten en professionaliteit.


Best TL Reviews

Fantastische kapper die meedenkt en tips heeft.
Super relaxed zitten
Zeker terug !????????
Ik ga er elke maand heen echt, meneer knipt zo goed en strak, daarnaast kun je daar ook can alles doen zoals je wenkbruiwen voor de man en de vrouw, heel vriendelijk personeel en de sfeer is gewoon alsof je even een half uurtje in Turkije zit
Ik ben voor de eerste keer bij toeval bij deze kapper terecht gekomen, werd meteen geholpen, zeer vriendelijk, ben erg tevreden over het resultaat en zal de volgende keer weer heb gaan.
Ik was vandaag bij deze kapper zeer nette en keurige man vriendelijk en erg goed een aanrader voor iedereen ga zo door salam top.knippen heeft u keurig gedaan
omar is zeer populaire kapper in alkmaar. schoon , netjes, professioneel en vaardig. prijzen zijn goed.
al 15 jaar een klant .al 15 jaar tevreden
Ik heb daar mijn haar geknipt perfect ik geef 10/10
Top kapper! Altijd wel plaats om geknipt te worden.
Hallo kan goed knippen en vrindlijk kapper Ik kom zeker terug????????

Kapsalon Salam Info

Amenities

Accessibility
  • Wheelchair accessible entrance
Amenities
  • Restroom

Today

Opening Hours

Thursday 08:45 AM - 06:00 PM
Monday 08:45 AM - 06:00 PM
Friday 08:45 AM - 06:00 PM
Sunday Closed
Wednesday 08:45 AM - 06:00 PM
Tuesday 08:45 AM - 06:00 PM
Saturday 08:30 AM - 06:00 PM

How to go there

Location